Yayın Tarihi: 04.03.2024 18:00

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Çevrimiçi etkinlikler devam ediyor. Düzce Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde çalışmalarını yürüten Akademisyen Yönetmen Korhan Topçu film yapımı ve Kültür Bakanlığı destekleri hakkında deneyimlerini paylaşmak üzere Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü’ne konuk olacak.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’yle, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü iş birliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte ADÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Alper Erçetingöz ve ISUBÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Mikail Boz moderatörlük yapacaklar.

Etkinlikte pek çok festivalden ödül alan Gözlerin (2023) filminin kısa film projesi olarak nasıl geliştiği, Kültür Bakanlığı desteğine nasıl başvurulduğu, başvuru süreci, filmin çekimi ve izleyici görüşlerinde yönetmenle keyifli bir sohbet gerçekleştirilecek.

Film yapımı ve Kültür bakanlığı destekleri hakkında bilgi almak isteyen öğrencilerimizi ve konuya ilgi duyanları etkinliğimize bekleriz.