07 Mayıs 2021 Cuma

Türkiye’nin en büyük girişimcilik ağı University4Society'de TBMYO başarısı

20 Mayıs 2020 Çarşamba 10:09 tarihinde eklendi | 403 defa okundu

15-16-17 Mayıs 2020 Tarihlerinde "University4Society" Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi Online platformda, üniversitemiz topluluklarından Ar-Ge ve İnovasyon Topluluğu ve Genç Girişimciler Topluluğu iş birliği ile düzenlenen Akdeniz Bölgesinin en aktif ve öğrenci dostu  girişimcilik maratonunda Tasarım alanında Teknik Bilimler MYO İş Sağlığı ve Güvenliği programından Öğr.Gör.Dr. Murat KODALOĞLU danışmanlığında öğrencilerimiz Merve ÖZDEMİR, Duygu ORUÇ ve Merve ARTUN hazırladığı "TERAPİ SAĞLAYAN ANTİBAKTERİYEL KORUYUCU GÖZLÜK TASARIMI" isimli proje "GlasROsE" markası ile 1. aşamayı geçmiş bulunmaktadır. Öğrencilerimizi ve danışman hocamızı tebrik eder Girişimcilik maratonun bundan sonraki aşamalarda başarılar dileriz.