04 Aralık 2021 Cumartesi

TEK/ÜÇ DERS (YAZ OKULU DÖNEMİ) BAŞVURU SONUÇLARI

25 Temmuz 2021 Pazar 21:10 tarihinde eklendi | 825 defa okundu

Tek/Üç ders sınavı başvuruları sonuçları için tıklayınız

Tek/Üç ders sınavı başvuruları 20-21 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru değerlendirmeleri 22 Eylül 2021 tarihlerinde yapılacak olup 23-24 Eylül 2021 tarihleri arasında Tek/Üç ders sınavları yapılacaktır.

Tek/Üç ders sınavı başvurunuzu Öğrenci Bilgi sistemine Giriş yaptıktan sonra "Tek Ders Başvuru" bağlantısından karşınıza gelen başarısız derslerinizi "KAYDET" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.

Öğrenciler birden fazla başarısız dersi olması durumunda bütün dersleri seçmek zorundadır. Aksi halde başka başarısız dersi olduğu halde sadece bir tane seçim yapan öğrencilerimizin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Sisteme başvuru yapmanız yeterlidir.

Tek/üç ders başvuruları için mezun durumunda olan öğrenciler staj dersi hariç lisans en az 224 önlisans en az 112 AKTS kredilik dersi almış olması gerekmektedir. Başvuru için en az 2.0 Genel Not Ortalaması şartı bulunmaktadır.

Devamsızlıktan (NA) ile başarısız olunan derslere başvuru yapılmamalıdır.

Üniversitemiz senatosu tarafından COVİD-19 küresel salgınının devam etmesi nedeniyle 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi,

Pandemi döneminde üç dersten başarısız olan öğrencilere tek ders sınav hakkının üç derse yükseltilmesine karar verilmiştir.

Genel Sağlık Sigortası için tıklayınız