Yayın Tarihi: 15.05.2024 09:24

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Öğretim Görevlisi Ahmet Aydın, Teknik Bilimler MYO Çetin Büyükvanlı Amfisinde tarafından “Kimyasal ve Bitkisel Bağımlılıkla Mücadele”  Semineri gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen seminerde tütün, alkol, madde bağımlılığı, psikolojik ve sosyal destek gibi konularda sunum yapıldı. Bağımlılık konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen seminerler öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi. Program sonunda Teknik Bilimler MYO Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Öğretim Görevlisi Uçan Karakılınç tarafından Öğretim Görevlisi Ahmet Aydın teşekkür belgesi verildi.