Yayın Tarihi: 04.04.2024 15:00

2209-A- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 Yılı 2. Dönem Çağrısı Destek Hakkı Kazananların Listesi’nde yer alan bilgilere göre Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat İnce, “İlkokul Çağındaki Çocuklar İçin İngilizce ve Matematik Gibi Derslerde Eğitime Destek Sağlaması Planlanan Bilgisayar Oyunu” başlıklı projesi ile TÜBİTAK 2209 Projesinden kabul aldı.

Yüksekokulumuz Kozmetik Teknolojisi Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi İkbal Demet Nane, “Kahve Atıkları ve Portakal Yağı ile Zenginleştirilmiş Peeling Etkili Kozmetik Ürün Tasarımı” başlıklı projesiyle TÜBİTAK 2209 Proje desteği almaya hak kazandı.

Okulumuz Harita ve Kadastro Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Vuslat Salalı, “Google Earth Engine Platformundan Alınan Görsellerin Mevcut İmar Planlarıyla Karşılaştırılması ile Kentsel Yayılmada ve Gelişmede Görülen Hataların Tespiti: Serik İlçesi Örneği” başlıklı projesiyle TÜBİTAK 2209 Projesi desteği almaya hak kazandı.