Yayın Tarihi: 10.10.2024 13:30

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Çetin Büyükvanlı Amfisin’inde gerçekleştirildi.  ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’ın da katıldığı Akademik Kurul, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz Özel’in açış konuşması ve sunumuyla başladı. Daha sonra kürsüye gelen ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, üniversitemizin yeni yatırım planları için gerekli olurların alındığını, teknik çalışmaların devam ettiğini belirterek, şehir merkezindeki merkez kampüsün Rektörlük başta olmak üzere bazı birimlerin taşınmasıyla yakın zamanda faaliyete geçeceğini söyledi. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, üniversitemizdeki akreditasyon ve kalite sürecinin devam ettiğini belirterek, bütün akademik ve idari kadronun bu sürece olan katkısının önemini vurguladı. Akademik Kurul, daha sonra akademik personelin görüş ve önerilerinin alınmasıyla devam etti. Toplantıda üniversitemizde devam eden kalite ve akreditasyon çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, akademik personel, öğrenciler ve idari kadro arasındaki işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. Toplantıda, üniversitenin yeni akademik yılına dair stratejik hedefler ve öncelikler ele alındı. Katılımcılar eğitim kalitesini yükseltme, araştırma faaliyetlerini teşvik etme ve öğrencilere daha iyi bir deneyim sunma yollarını tartıştılar. Daha sonra Tekstil Teknolojisi Bölümü’nden emekliye ayrılan Öğretim Görevlisi Füsun Ergül’e ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Akademik Kurul, hatıra fotoğrafı çekimi dilek ve temennilerle son buldu.

Toplantı dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle son buldu.