Yayın Tarihi: 14.05.2024 13:10

Okulumuz Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Mustafa Gökmen TRT Antalya Radyosu Canlı Yayınına bağlanarak üniversitemizin adını duyurdu. Antalya’nın Kaş ilçesi 3’üncü Kez TAM Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne ev sahipliği yapacak. Kongre’nin ilkinden itibaren Düzenleme Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görev üslenen Öğr. Gör. Dr. Mustafa Gökmen, TRT Antalya Radyosu Canlı Yayınında Kongre hakkında bilgiler verdi. Toplumsal Araştırmalar Merkezi’nin (TAM) 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, bu yıl 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında yeniden düzenlenecek. Sosyal Bilimlerin birçok alanından 100’ü aşkın bilim insanının katılarak bildirilerini sunacağı Kongre; Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 105. Yılına özel hazırlanan belgesel gösterimi, söyleşi ve konser programına da sahne olacak. Antalya’nın Kaş ilçesi, 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi ile yeniden bilim şölenine ev sahipliği yapacak.