04 Aralık 2021 Cumartesi

ISUBÜ’den Akademisyenlerimize “Akademik Biniş Töreni”

05 Şubat 2021 Cuma 13:42 tarihinde eklendi | 771 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde 2019 ve 2020 yıllarında akademi dünyasında terfi edenler ve görevine yeni başlayanlar olmak üzere 221 akademisyene Akademik Biniş Töreni ile belgeleri takdim edildi.

Orman Fakültesi Amfisi’nde gerçekleşen ve 3 gün süren Akademik Biniş Töreni’ne ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, rektör yardımcıları, genel sekreter, dekanlar, yüksekokul müdürleri ve akademisyenler katıldı.  Pandemi sebebiyle geniş katılımlı yapılmayan ve 3 güne yayılan tören; fiziksel mesafe, maske ve temizlik kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.İlk gün saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda 29 Profesör ve 48 Doçente belgelerini takdim eden Rektör Diler, ikinci gün 79 Doktor Öğretim Üyesine belgelerini verdi. Programın son gününde 42 Öğretim Görevlisi ve 23 Araştırma Görevlisine belgelerini takdim eden ve Üniversite hakkında çeşitli bilgiler paylaşan Rektör Diler, “Bundan sonra hedefiniz ‘en iyi akademisyen olmak’ olsun.” diyerek belgelerini alan akademisyenleri tebrik etti.

Akademik Biniş Töreninde belgelerini alan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Doç.Dr.Hakan Ceylan, Doç.Dr.Nurten Ayten Uyanık, Doç.Dr.Kadir Günoğlu, Doç.Dr.Serpil Kılıç, Dr.Öğr.Üyesi Murat Koç, Dr.Öğr.Üyesi Ebru Yılmaz İnce, Dr.Öğr.Üyesi Ramazan Manav, Dr.Öğr.Üyesi Murat İnce, Dr.Öğr.Üyesi Hakan Yüksel, Öğr.Gör. Tuba Gürsoy, Öğr.Gör.Yasemen Göksügür Boz’u tebrik eder, akademik hayatlarında başarılar dileriz.

Genel Sağlık Sigortası için tıklayınız