Yayın Tarihi: 03.01.2024 14:00

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Çevre ve Şehircilik Topluluğu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Tarafından GENÇ-SU Buluşmaları kapsamında “çevre bilinci ve suyun önemi” etkinliği düzenlendi. Etkinlik, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 101 Nolu Çetin Büyükvanlı Amfisinde, 3 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleştirildi. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz Özel’in de katıldığı etkinliğe Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Çevre ve Şehircilik Topluluğu Akademik Danışmanı ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Ceylan’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte daha sonra kürsüye program konuğu Süleyman Demirel Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yunus Pamukoğlu geldi. Prof. Dr. Yunus Pamukoğlu, “çevre kirliliği”,  “suyun önemi” ve “bilinçli su tüketimi” başlıklarının öne çıktığı bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Eğridir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Eski Müdürü Sedat Karakoyun da kürsüye gelerek etkinliğe katkı sundu. Etkinlik Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz Özel’in konuk konuşmacı Prof. Dr. Yunus Pamukoğlu’na teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.