17 Temmuz 2018 Salı

TBMYO Akademik kurul toplantısı yapıldı

26 Eylül 2016 Pazartesi 21:10 tarihinde eklendi | 926 defa okundu
Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2016-2017 eğitim öğretim yılı  Akademik Kurul toplantısı Çetin Büyükvanlı Amfisi’nde yapıldı.
Tüm akademik ve idari personelin  katıldığı toplantıda ilk olarak,  Radyo ve Televizyon Bölümü tarafından hazırlanan TBMYO tanıtım filmi gösterildi.  Gösterimin ardından  Öğr. Gör. Vuslat Salalı ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sivri öğretim elemanlarını temsilen birer konuşma yaptı. İdari personel adına ise Yüksekokul Sekreteri Feride Hasekioğlu konuştu.
Daha sonra kürsüye gelen Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. M. Zafer Çağlar, yeni akademik yılın hayırlı olmasını diledi. Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin sorunsuz şekilde yürütülmesi için yaz aylarında bakım, onarım ve altyapı yenileme çalışmasına ağırlık verdiklerini ifade eden Yüksekokul Müdürü M. Zafer Çağlar, öğretim elemanlarına yeni akademik yılda birlik ve beraberlik içerisinde okulun başarı çıtasını daha da yükseltmeleri çağırısında bulundu.  Akademik Kurul toplantısı, Yüksekokul hocalarının topluca çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.