07 Mayıs 2021 Cuma

TEK/ÜÇ DERS SINAVI BAŞVURULARI

16 Şubat 2021 Salı 12:45 tarihinde eklendi | 188 defa okundu

Tek/Üç ders sınavı başvuruları 18 Şubat 2021 Perşembe günü yapılacaktır. Başvuru değerlendirmeleri 18-19 Şubat 2021 tarihlerinde yapılacak olup 19-21 Şubat 2021 tarihleri arasında Tek/Üç ders sınavları yapılacaktır.

Tek/Üç ders sınavı başvurunuzu Öğrenci Bilgi sistemine Giriş yaptıktan sonra "Tek Ders Başvuru" bağlantısından karşınıza gelen başarısız derslerinizi "KAYDET" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.

Öğrenciler birden fazla başarısız dersi olması durumunda bütün dersleri seçmek zorundadır. Aksi halde başka başarısız dersi olduğu halde sadece bir tane seçim yapan öğrencilerimizin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Sisteme başvuru yapmanız yeterlidir.

Tek/üç ders başvuruları için mezun durumunda olan öğrenciler staj dersi hariç lisans en az 224 önlisans en az 112 AKTS kredilik dersi almış olması gerekmektedir. Başvuru için en az 2.0 Genel Not Ortalaması şartı bulunmaktadır.

Devamsızlıktan (NA) ile başarısız olunan derslere başvuru yapılmamalıdır.

Üniversitemiz senatosu tarafından COVİD-19 küresel salgınının 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi eğitimi başladıktan sonra ortaya çıkması nedeniyle,
Pandemi döneminde üç dersten başarısız olan öğrencilere tek ders sınav hakkının üç derse yükseltilmesine karar verilmiştir.