Yayın Tarihi: 01.03.2024 14:16
Kozmetik Teknolojileri öğrencilerimize yönelik Semiramis Beauty'nin işletmecisi aynı zamanda öğrencimiz olan Semiramis Çağlar tarafından verilen özel eğitimde, kalıcı oje, jel tırnak ve protez tırnak yapımı gibi konular detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Eğitimde öğrencilere tırnak yapısını, katmanlarını ve uygulamanın inceliklerini kapsamlı bir şekilde anlatarak, teorik bilgileri pratik becerilerle birleştirmiştir.

Bu özel eğitimde, öğrencilerimiz kozmetik sektöründe başarılı olabilmek için gereken temel yetenekleri kazanmışlardır. Semiramis Çağlar'ın tecrübesi ve bilgisi sayesinde öğrencilerimiz, sektördeki en son trendlere uygun şekilde uygulama becerilerini geliştirme fırsatı bulmuşlardır.

Tırnakları temizleyerek işlemlere başlandı.

Tırnak katmanları ve manikür işlemleri için bilgiler verildi.

Kalıcı oje uygulaması yapıldı.